Vad behöver jag göra för att komma igång med Mondido?

För att komma igång med Mondido behöver du följa nedanstående punkter.

• Registrera ett konto hos Mondido, www.mondido.com. Se instruktioner på bilder nedanför.

• När du skapat ditt konto kommer du in i vårt Admin. Då ser det ut som på nedanstående bild. Du döper ditt konto, se röd markering på bilden (använd gärna din webbutiks namn). När du är klar klickar du på "Spara", sedan går du vidare genom att klicka på "Kom igång" (blå markering på bilden). Du kommer då till vår Onboarding där du fyller i uppgifter om din webbutik och ditt företag.

• Vi har en separat guide om hur du fyller i din Onboarding. Gå gärna till den så hittar du instruktioner om vilka uppgifter och dokument som vi behöver.