Vad behöver jag göra för att komma igång med Mondido?

För att komma igång med Mondido behöver du följa nedanstående punkter.

• Registrera ett konto hos Mondido, www.mondido.com. Se instruktioner på bilder nedanför.

• När du skapat ditt konto kommer du in i vårt Admin. Då ser det ut som på nedanstående bild. Du döper ditt konto, se röd markering på bilden (använd gärna din webbutiks namn). När du är klar klickar du på "Spara", sedan går du vidare genom att klicka på "Kom igång" (blå markering på bilden). Du kommer då till vår Onboarding där du fyller i uppgifter om din webbutik och ditt företag.

• Var noga med att klicka på "Skicka in" i stegen 1-5 samt "Slutför" i steg 6 för att låsa dem. När samtliga steg är slutförda blir prickarna längst upp blåa utom steg 4 (Betalningsmetoder). Den lämnas olåst så du kan välja fler betalmetoder i framtiden. Ibland kan du behöva ladda om sidan för att se att de blivit blå. Om någon inte är blå klicka på den pricken och kontrollera att du fyllt i allt och klickat på "Skicka in"

• När alla steg fyllts i och skickats in kontaktar vårt Onboarding-team dig via mejl. Vi siktar på att besvara din ansökan inom 24 timmar men senast inom 3 arbetsdagar.