Betalsätt för WooCommerce

VISA/MASTERCARD

Kortbetalningar är det vanligast förekommande betalsättet på nätet. Med Visa och MasterCard tar du enkelt betalt internationellt då även Maestro, Eurocard, Visa Electron, och många lokala kort så som Dankort, går som Visa och Mastercard vid en internationell betalning.

FAKTURA

I Norden är det mycket vanligt att kunna betala med faktura både som privatperson och företag. Mondido erbjuder något som vi kallar för "Egen faktura". Det innebär att det skapas upp en pdf som mailas till din kund. Du bestämmer själv hur lång tid din kund ska få på sig att betala. Din kund betalar direkt till ditt bankkonto och du sköter själv om eventuell kreditkontroll, att fakturan betalas och eventuella påminnelser. 

SWISH

Ett av Sveriges mest populära betalsätt för den yngre målgruppen är Swish för e-handel, även kallad Swish Handel. Med Swish kan du ta emot betalningar från över 6 miljoner svenskar och pengarna dyker upp på ditt bankkonto genast efter att kunden har genomfört betalningen.

APPLE PAY

Apple pay förenklar köpprocessen för dina kunder, genom Apple Pay kommer alla Apple-användare i världen att kunna betala med sin Mac, iPhone, iPad eller Apple Watch smidigt med ett klick. Detta är möjligt genom att kortinformation sparas hos Apple, vilket gör att konsumenten inte behöver fylla i sina kortuppgifter vid varje köptillfälle.

PAYPAL

Med PayPal når du miljontals kunder över hela världen, och är ett bra komplement till kort, eftersom många korttyper stöds och för att PayPal-kunder ofta konverterar snabbt eftersom de bara behöver skriva in e-postadress och sitt lösenord för att bekräfta betalningen.

DIREKTBANK

Med direktbanksbetalningar kan dina kunder välja att överföra pengar från sin egen bank genom att logga in med vanliga koder över en säker, krypterad anslutning. Kunder från det flesta länderna i EU kan använda sin bank för dessa betalningar genom vårt samarbete med Trustly.

PRENUMERATIONER

Säljer du boxar, medlemskap eller andra produkter där kunderna automatiskt ska debiteras varje vecka, månad eller med valfria intervaller, kan du använda dig av våra prenumerationer. Du ställer själv in hur mycket pengar som ska dras och när, och vi sköter resten.

PAYMENT LINK

Med Mondidos betallänk kan du fånga upp betalningar som inte har avslutats eller misslyckats på grund t.ex. av att täckning saknas på kontot. Om någon ringer in en beställning, kan du enkelt skicka ett mail eller SMS med en länk till en betalning med valfri betalmetod.

ÖVRIGA KORT: AMEX

Genom oss kan du ta betalt av dina kunder med de vanligaste korttyperna. Om du inte redan har ett Amex-avtal hjälper vi dig med detta så att du enkelt kan komma igång med Amex för valda valutor. 

Läs mer om våra betalsätt på vår hemsida