Skicka mail endast vid betallänkar

Betal-länkar (PaymentLink) är ett smidigt sätt att få en länk med en betalning som du kan skicka till en kund för senare betalning.  Betalningen förbereds i Mondidos admin under "Betalformulär"  där man fyller i all information kring belopp, valuta, prenumerationer, betalsätt etc.

Det minsta man behöver fylla i är:

- Belopp, t.ex. 10.00  - Valuta  - Test eller riktig transaktion  - Omdirigering vid lyckad betalning, (Om du inte har någon egen url för lyckade betalningar kan du använda denna,  http://paymentstatus.mondido.com/success.html) - Omdirigering vid misslyckad betalning, (Om du inte har någon egen url för misslyckade betalningar kan du använda denna,  http://paymentstatus.mondido.com/error.html)

Längst ned till höger på sidan finns en knapp för att skapa länken, "Skapa betallänk". Denna länk kan du skicka sedan via e-post, sms eller IM till din kund.

Om man vill kan man skicka mail med information om kunden gjort lyckade betalningar till valfri e-postadress. I funktionen "Lägg till Webhook" så lägger du i denna inställning

{"email":"min@adress.com","trigger":"payment_success","http_method":"post","data_format":"json"}

Då skickas ett mail med all information kring betalningen för just denna betalning om den är lyckad.