Skicka mail endast vid betal-länkar

Betal-länkar (PaymentLink) är ett smidigt sätt att få en länk med en betalning som du kan skicka till en kund för senare betalning.
Betalningen förbereds i admin ( https://admin.mondido.com/payment-form) där man fyller i all information kring belopp, valuta, prenumerationer, betalsätt etc.

Det minsta man behöver fylla i är:

- Belopp, t.ex. 10.00
- Valuta
- Test- eller riktig transaktion
- Omdirigering vid lyckad betalning
- Omdirigering vid misslyckad betalning

Längst ned till höger på sidan finns en knapp för att skapa länken, "Skapa betallänk". Denna länk kan du skicka sedan via e-post, sms eller IM till din kund.

Man kan skicka mail med information till valfri e-postadress endast vid manuella betal-länkar.

I funktionen "Lägg till Webhook" så lägger du i denna inställning

{"email":"min@adress.com","trigger":"payment_success","http_method":"post","data_format":"json"}

Då skickas ett mail med all information kring betalningen endast vid just denna betalning om den är lyckad.