Ladda upp dina dokument

För att kunna skicka ut ett avtal så behöver vi  följande information och dokument från er.

Du laddar upp alla dokumenten i vårt admin här.  https://admin.mondido.com/sv/settings#docs

A. Kopia på leg för firmatecknare.
- Adress firmatecknare
- Personnummer firmatecknare

B. Dokument där ni skrivit ner namn, personnummer och adress på alla som äger över 25% av bolaget.
- Specificera hur många % dessa äger
- Ägs bolaget av ett annat bolag behöver vi veta de som äger över 25% i det bolaget

C. Skärmdump för bankkonto där kontonummer, IBAN, SWIFT, bankens logga och ditt bolagsnamn syns.
 (Behövs för alla valutakonton som önskas)

Så kommer du igång med Mondido.