Dankort - Ta betalt i Danmark

Mondido möjliggör betalningar med Dankort.

Dankortet är ett danskt betalkort med två funktioner.Det kan användas i kombination med ett Visa kort, och är då mer känd under namnet Visa-Dankort. Visa-Dankort är ett internationellt betalkort som du kan använda i Danmark och i övriga världen, det ger dig därför två kort i ett. När det används som ett Visakort utomlands fungerar det som ett kreditkort. Om man vill börja sälja i Danmark är Dankortet ett måste. Det är utan tvekan det mest vanliga betalningskortet i Danmark.

Fördelar

• Dankort har en stark position på den danska marknaden
  • Dankort är utrustat med ett speciellt säkerhetschip, som tillsammans med PIN-koden ger den bästa säkerheten vid betalning.
  • Anses vara ett av det mest säkra kort att betala med på nätet.
  • Pengarna dras omgående från era kunders konton.
  • Pengarna är på butikens konto inom 1-2 arbetsdagar.