Skapa separata Shopifymoduler

I Shopify så har du som kund möjligheten att installera separata moduler för varje betalningsalternativ. Vi har två alternativ där du kan välja hur du vill att ditt betalfönster ska se ut. I första alternativet så befinner sig alla loggor i högra hörnet av betalfönstret, i andra alternativet så kan man visa varje betalsätt för sig.

Detta alternativ nedtill är för alla betalsätt i en modul. När man installerar modulen så har man möjligheten att välja vilka loggor man vill ska synas, däremot så kan inte alla loggor få plats. Man har möjligheten att visa fyra loggor och om dessa ska ändras måste man installera om modulen. Länk till denna modul hittar du längre ned på sidan.

I det andra alternativet så kan man visa alla betalsätten var för sig i ett betalfönster, men man har möjligheten att välja vilka betalsätt man vill ha. Där syns både loggorna och betalsätten. Länk till denna modul finns även längre ned på sidan.  Har du sedan tidigare det första alternativet och vill byta så kan man stänga av första modulen.

Då kommer det se ut så här:

När du har installerat modulen eller modulerna ni vill använda så måste man fylla i merchant ID och Secret i inställningarna för att betalmetoderna ska fungera. Merchant ID och secret hittar man under fliken API integration i Mondidos admin

Man måste även koppla ihop sin shop med vårt admin för att kunna använda betalsätten. Detta gör man genom att logga in i  Mondidos admin. Skriv in ditt shopify namn med ditt shopify url (shop-name.myshopify.co) och klicka på ‘connect’. Om ni väljer att installera om en modul måste ni först ta bort kopplingen för shopify och koppla om den.

Här nedan finns installations länkar för de separata modulerna:

Modul: Collector faktura

url: https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1051945

Länder: Sverige, Norge, Finland

Modul: Masterpass

url: https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1051947

Länder: Europa

Modul: Trustly

url: https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1051949

Länder: Österrike, Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Storbritannien

Modul: Swish

url: https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1051955

Länder: Sverige

Modul: PayPal

url: https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1051957

Länder: Europa

Modul: Credit cards

url: https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1051959

Länder: Europa