Så kommer du igång med Paypal

Säljer du till flera länder letar du säkert efter betalsätt som bäst passar dina kunder oavsett marknad. I de flesta länder är kortbetalning ett vanligt betalsätt, men PayPal är ofta efterfrågat, speciellt om du säljer till USA.

Mondido har gjort det enkelt att lägga till PayPal som alternativ i betalfönstret. Att erbjuda PayPal som betalsätt ger dina kunder fler valmöjligheter till säker betalning och ökar samtidigt konverteringen för e-handel. Att betala via ett PayPal-konto går oftast på några klick.

Dina intäkter från PayPal går direkt till ditt PayPal-konto. Därifrån kan du välja att låta pengarna ligga kvar eller göra en överföring till din bank.

För att komma igång med PayPal behöver du först skaffa ett PayPal-konto för företag. Sen följer du vår guide nedan.

1. Gå till ditt PayPal-konto och följ de rödmarkerade stegen.

2. Klicka på "Visa" för API-Användarnamn, API-lösenord och Namnteckning. Kopiera all text och klistra in i ett dokument som du laddar upp i Mondidos admin under rubriken "Lägg till fler dokument". Din information lagras säkert och krypterat och vi på Mondido hjälper dig sätta upp kopplingen till PayPal.

3. Meddela oss på Mondido på onboarding@mondido.com när du laddat upp information för Paypal så hjälper vi dig komma igång.