Mondido Payments-app i Shopify

För att koppla Mondido Payments-app till ditt Shopify gör du enligt följande.

• Gå till "Integration" i menyn i Mondidos admin, öppna fliken som heter "Appar".
    Om du redan har en befintlig koppling måste du först måste du ta bort din koppling till Mondido PayStation, det gör du genom att klicka på "Ta bort". Uppdatera sidan efter att du tagit bort den befintliga.

• Därefter skriver in din myshopify-adress i fönstret (OBS det ska inte vara något https:// utan enbart myshopify-adressen). Klicka sedan på "Installera". Godkänn att du vill installera "Unlisted app".

• Gå till ditt Shopify och klicka på "Appar" (Apps) i menyn till vänster.
    Under "Installerade appar" (Installed Apps) Ska du hitta "Mondido Payments", klicka på den.

• Här ska du skriva in ditt MerchantID och ditt API-lösenord. MerchantID hittar du under " Integration" i Mondidos admin. Om du redan angett ditt API-lösenord sedan tidigare i Mondidos admin skriv in samma lösenord. Kommer du inte ihåg vad du har valt kan du skapa ett nytt under "Integration" i Mondidos admin (rutan för API-lösenord är alltid tom, även om du sedan tidigare skapat ett). (Även om det ser ut som det finns ett lösenord så skriv in ditt API-lösenord).

• När du gjort detta är det bra om du testar att göra ett köp på din sida. Du kan t.ex. tillfälligt lägga till en produkt som kostar 1kr och göra ett köp. Har du kortbetalning på din sida kan du lägga din modul för kortbetalning i testläge och göra ett testköp med testkort.
    Du hittar information om testkortsnummer mm. nedanför.
    Kortnummer: 4111 1111 1111 1111
    Utgångsdatum: 04/22
    CVV: 200

Vill du helst testa med testkort men har inte kortbetalning kontakta oss genom att klicka på " Kontakta oss" längst nere i menyn till vänster när du är inloggad i Mondidos admin. Vi kan då hjälpa dig med detta.