Auktorisera kortbetalningar i Shopify

Om ni enbart vill auktorisera kortbetalningar i ert Shopify, dvs. att kortbetalningar inte dras genast utan att pengarna enbart reserveras på er kunds bankkonto gör ni enligt följande.

1. Gå till adminsidan i er Shopify butik. Klicka på "Inställningar nere i vänstra hörnet och sedan på "Betalningar.
  2. shopify-settings Scrolla hela vägen ner tills du ser följande:shopify-settings-paycapture
  3. När du klicka på "Hantera" kommer du att se nedanstående. Välj "Manuellt", för att förhindra Shopify från att automatiskt dra beloppet utan att beloppet enbart blir auktoriserat. Beloppet reserveras i 3-6 dagar, gör ni er dragning efter det lyckas den under förutsättning att er kund har tillräckligt med pengar på sitt konto. shopify-settings-capturemethod
  4. För att manuellt dra beloppet på en auktoriserad betalning klicka på "Ta emot betalning" på din ordersida.
    shopify-capturebutton