Ta bort konto

Så här gör ni för att ta bort ert konto

Om ni av någon anledning vill ta bort ert konto hittar ni instruktioner nedan.

OBS! Det är inte möjligt att ångra detta steg och det kommer inte att vara möjligt att återställa kontot.

Om ni har flera olika konton med samma mailadress, säkerställ att ni är på rätt konto innan ni tar bort kontot.

1. Gå till Mondidos admin och välj "Integration" i menyn till vänster. Ni kommer då att se detta:

2. Klicka på fliken "Produkter och tjänster".
  3. I "Farlig zon" hittar du "Radera konto"-knappen. Var vänlig läs varningstexten noga.
  4. Du kommer nu att få en varning om du är säker på att du vill radera ditt konto för evigt. Om det är din avsikt klicka på  "OK".

5. Om du inte har något annat konto kommer du att se nedanstående. Har du något annat konto flyttas du till det kontot