Vad behöver jag göra för att komma igång med Mondido?

För att komma igång, registrera ett konto hos Mondido här och fyll i vår Onboarding-guide.

Var noga med att trycka på "Skicka in" i varje steg (förutom 7) för att låsa in dom.
Steg 4 (Betalningsmetoder) kommer att förbli öppet/olåst för att ni skall kunna kryssa i om ni t.ex. vill lägga till flera betalningsmetoder senare.

När du har tryckt på "Skicka in" i alla stegen kommer vårat onboarding team att få ett mail om din ansökan.

Vi siktar på att besvara ditt mail inom 24 timmar.