WooCommerce - Kom igång

Om du vill komma igång med Mondido i WooCommerce behöver du göra följande:

1. Skapa ett konto hos Mondido, det gör du på den här sidan.
  2. Du behöver installera Mondidos plugin för WooCommerce, den hittar du här: på vår Github-sida

Klicka på "Clone or download" och ladda ner zip-filen och installera sedan den i ditt WooCommerce.

Här hittar du en guide hur du installerar och integrerar ditt WooCommerce-konto med Mondido.

3. När du installerat klart kan du göra testbetalningar. Du behöver då ange valfritt namn, och testkortnummer och CVV-kod. Dessa hittar du i vår tekniska dokumentation på den här sidan.
  4. Vill du komma igång med riktiga betalningar behöver du ett inlösenavtal som vi hjälper dig med att sätta upp. För att komma igång med detta, fyller du i vår Onboarding-guide som du hittar här.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta oss på: help@mondido.com