Betalsätt för Shopify

VISA/MASTERCARD

Kortbetalningar är det vanligast förekommande betalsättet på nätet. Med Visa och MasterCard tar du enkelt betalt internationellt då även Maestro och Visa Electron.

FAKTURA

I Norden är det mycket vanligt att kunna betala med faktura både som privatperson och företag. Mondido erbjuder vår "Egen faktura".
Låt dina privat- och företagskunder köpa nu och betala sen, de betalar direkt till ditt bankkonto. Du bestämmer själv hur lång tid din kund ska få på sig att betala.

SWISH

Ett av Sveriges mest populära betalsätt för den yngre målgruppen är Swish för e-handel, även kallad Swish Handel. Med Swish kan du ta emot betalningar från över 3 miljoner svenskar och pengarna dyker upp på ditt bankkonto genast efter att kunden har genomfört betalningen.

DIREKTBANK

Med direktbanksbetalningar kan dina kunder välja att överföra pengar från sin egen bank genom att logga in med vanliga koder över en säker, krypterad anslutning. Kunder från det flesta länderna i EU kan använda sin bank för dessa betalningar genom vårt samarbete med Trustly.

BETALLÄNK

Med Mondidos betallänk kan du fånga upp betalningar som inte har avslutats eller misslyckats på grund t.ex. av att täckning saknas på kontot. Om någon ringer in en beställning, kan du enkelt skicka ett mail eller SMS med en länk till en betalning med valfri betalmetod.

Läs mer om våra betalsätt på vår hemsida