Skapa separata Shopifymoduler

I Shopify så har du som kund möjligheten att installera separata moduler för varje betalningsalternativ. Vi har två alternativ där du kan välja hur du vill att din kassa ska se ut. I första alternativet så befinner sig alla loggor i högra hörnet av betalfönstret, i andra alternativet så kan man visa varje betalsätt för sig.

Alternativet nedanför är för alla betalsätt i en modul. När man installerar modulen så har man möjligheten att välja vilka loggor man vill ska synas, däremot så kan inte alla loggor få plats. Man har möjligheten att visa fyra loggor och om dessa ska ändras måste man installera om modulen. Vill du använda dig av denna modul läs vår guide om hur du  integrerar Mondido i Shopify här

I det andra alternativet så kan man visa betalsätten var för sig i kassan, du installerar enbart de du kommer att använda dig av. Där ser du både tydligt vilket betalsätt det rör sig om samt logotyper för betalsättet. Länkar till dessa moduler finns längre ned på sidan.  Har du sedan tidigare det första alternativet och vill byta så kan man stänga av första modulen.

Så här ser det ut om du har olika moduler för olika betalsätt:

1. När du har installerat modulen eller modulerna du vill använda så måste du fylla i merchant ID och Secret i inställningarna för att betalmetoderna ska fungera. Merchant ID och secret hittar man under fliken API integration i Mondidos admin

2. Du fyller i de uppgifterna i inställningarna för Mondido i ditt Shopify

3. Man måste även koppla ihop sin shop med vårt admin för att kunna använda betalsätten. Detta gör man genom att logga in i Mondidos admin. Skriv in ditt Shopifynamn (något liknande minshop.myshopify.com, skriv inte in http://) och klicka på ‘Installera’. Om du väljer att installera om en modul måste du först ta bort kopplingen för Shopify och koppla om den.

4. För att kunna dra belopp om du har auktoriserade betalningar och för att göra återbetalningar i Shopify så måste du välja ett API-lösenord här.
Gå in i Shopify och lägg till det API-lösenord du valt under "Apps" och sedan klicka på "Mondido Paystation". Där måste du också lägga in ditt merchant ID.

Här nedan finns installations länkar för de separata modulerna:

Modul: Kortbetalning
https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1052646
Länder: Hela världen

Modul: Credit cards (För dig som vill ha engelsk text på kortbetalning)
https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1051959
Länder: Hela världen

Modul: Collector faktura
https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1051945
Länder: Sverige, Norge, Finland

Modul: Masterpass
https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1051947
Länder: Europa

Modul:  Trustly Bankbetalning
https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1052962
Länder: Österrike, Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Storbritannien

Modul: Trustly Bank payment (för dig som vill ha engelsk text)
https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1051949
Länder: Länder: Österrike, Belgien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Storbritannien

Modul: Swish
https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1051955
Länder: Sverige

Modul: PayPal
https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1051957
Länder: Hela världen

Modul: Vipps
https://www.shopify.com/login?redirect=%2Fadmin%2Fauthorize_gateway%2F1053277
Länder: Norge