Ta bort konto

Så här gör ni för att ta bort ert konto

Om ni av någon anledning vill ta bort ert konto hittar ni instruktioner nedan.

OBS! Det är inte möjligt att ångra detta steg och det kommer inte att vara möjligt att återställa kontot.

Om ni har flera olika konton med samma mailadress, säkerställ att ni är på rätt konto innan ni tar bort kontot.

Om ni har återkommande betalningar/prenumerationer/sparat kort, läs gul markering längst ner innan ni tar bort kontot.

1. Gå till Mondidos admin och välj "Integration" i menyn till vänster. Ni kommer då att se detta:

1. Klicka på fliken "Produkter och tjänster".
  2. I "Farlig zon" hittar ni "Radera konto"-knappen. Var vänlig läs varningstexten noga.
  3. Ni kommer nu att få en varning om ni är säker på att ni vill radera ert konto för evigt. Om det är er avsikt klicka på  "OK".

4. Om ni inte har något annat konto kommer ni att se nedanstående. Har ni något annat konto flyttas ni till det kontot

Om ni har återkommande betalningar inställda genom ert konto, är det viktigt att avaktivera alla planer/prenumerationer innan ni tar bort ert konto. Detta kommer att förhindra att ytterligare avgifter tas ut från era kunder efter att ert konto har tagits bort.

Följ dessa steg för att avaktivera en plan eller prenumeration:

1. När ni är är inloggad i Mondidos admin gå till menyvalet "Planer".
  2. Hitta den relevanta planen/prenumerationen som är kopplad till era återkommande betalningar. (Är ni osäker på om en plan är aktiv eller inte, kontrollera den för säkerhetskull).
  3. Klicka på planen/prenumerationen för att öppna detaljerna.
  4. Ni bör kunna hitta "Avsluta alla prenumerationer på denna plan". Markera i rutan och klicka på texten "Avsluta alla prenumerationer...." och godkänn att ni vill avsluta dem. Gör så för alla planer med aktiva prenumerationer.

5. Gå sedan till menyvalet "Integration" och fliken "Produkter och tjänster", där avmarkerar ni "Återkommande betalningar" genom att bocka ur rutan och godkänna.

När alla planer och prenumerationer har avaktiverats samt att ni avmarkerat "Återkommande betalningar" kan ni fortsätta med att ta bort ert konto.

Om ni har några frågor eller funderingar om avaktivering av era planer/prenumerationer eller borttagning av ditt konto, kontakta oss för hjälp. Vi kan ge vägledning och hjälpa till att säkerställa att processen går smidig