Justera inställningar för status på Återkommande Betalningar

Justera inställningar för status på Återkommande Betalningar

(Vänligen notera att det inte alltid är tillräckligt att aktivera detta utan du kan behöva att det är aktiverat i avtal mot våra partner för vissa betalsätt. Är du osäker kontrollera med oss).

1. Gå till "Integration i Mondidos admin. Välj fliken "Produkter och Tjänster".

2. Här kan du aktivera/avaktivera om du vill börja använda/sluta använda "Återkommande betalningar".
  3. Om du aktiverar kommer det att aktiveras genast, om du avaktiverar kommer att fungera resten av innevarande månad.