Ändra text i Shopify Checkout - Checkout Manager

För att ändra till valfri text i Shopify Checkout följer du nedanstående.

1. Börja med att ladda ner vår app "Checkout Manager by Mondido som du hittar här. Klicka på "Öppna app". Appen är helt gratis att installera och använda. (Lämna gärna även en recension på vår app.)

2. Klicka på knappen "Installera app".

3. I menyn till vänster klicka på "Rename checkout".

4. Du kommer då att se någon av nedanstående bilder. Om din sida enbart har ett språk är det den översta du ser. Du skriver då in namnet på din betalmetod du vill ändra i rutan för "Payment method name" (är du osäker kan du gå till "Betalningar" och kontrollera vad den heter där). Skriv sedan in vad du vill det ska stå under "Rename to". Det kan förslagsvis vara "Swish", "Kort", "Faktura" eller något annat.

Har du en Shopify-sida som stödjer flera språk kommer du att se bild nr 2. Under "Local" kommer du att se din sidas huvudspråk. De andra två fälten fyller du i enligt ovan. Klicka sedan på "Add" för att lägga till fält för dina andra språk. I fältet för "Local" väljer du vilket språk du vill ändra text för och de andra två fälten fyller du i som ovan, när du är klar klickar du på "Save".

5. Nedan ser du samma checkout före och efter att namnet är ändrat. Ibland kan det ta en stund innan ändringen gått igenom. Vänta då någon minut innan du kontrollerar igen.

Visste du att du även kan använda "Checkout Manager by Mondido" till andra checkoutlösningar än just "Mondido Payments".