Hur integrerar jag Mondido med min Open Source plattform?

Om du har en Open Source Shop

Har du WooCommerce, Magento, PrestaShop eller Shopify så kan du  ladda ner vår plugin från GitHub, och installera i din plattform. Vad det gäller Shopify finns instruktioner här.

Om du kodar själv

Om du gillar teknik och kodar själv är det mycket enkelt. Det vanligaste sättet är det så kallade "Hosted Window" där kunden kommer till en sida som ligger hos Mondido och utför sin betalning där.  Läs mer om Hosted Window här.

Vill man ha full kontroll över hela upplevelsen kan  man använda  Mondido.js, alternativt API integration.

Viktigt att tänka på är att det kan komma krav på PCI DSS om man inte väjer Hosted Window, för att hålla hög säkerhet och för att följa riktlinjerna från kortbolagen.