Swish - Hur fyller jag i Onboarding

Så fyller du i Onboarding för Swish

För att ta emot Swish-betalningar från dina kunder behöver du ha ett Swish Handel-avtal med din bank. Om du inte redan har det uppmanar vi dig att kontakta din bank och anmäla dig för ett Swish Handel-avtal idag. Be också din bank att lägga till Mondido som en teknisk leverantör. När du har avtalet kommer du att få ett nummer som börjar med 123... som du behöver ange i fältet nedan för att kunna ta emot Swish-betalningar.

När du skapat ett konto hos Mondido och fyllt i er företagsinformation kommer du till vår Onboarding för betalsätt. Det ser ut enligt nedan. Du klickar på raden för "Swish" för att komma till vår Onboarding för Swish.

Du ser då följande:

1. Valuta - Du ser (SEK - Svensk krona) här eftersom det är obligatoriskt och den enda valutan som accepteras av Swish. 2. Swish-nummer - Här behöver du ange Swish-numret som börjar med 123... som ni har fått från er bank.3. Status

Väntar: Visas om du inte har valt oss som leverantör än eller om uppgifterna som angetts i Swish-numret och organisationsnumret är felaktiga. Du behöver verifiera och ange korrekt information.

Verifierad: Visas om ovanstående steg är korrekt utförda. Du kommer att se ett bekräftelsemeddelande "Ditt Swish-nummer är verifierat. Du kan nu aktivera Swish så att dina kunder kan använda det", och du får även en bekräftelse via e-post att ni kan aktivera betalmetoden.

Aktivera - När statusen har verifierats kommer du att se en grön "Aktivera"-knapp.

Klicka på "Aktivera", du kommer då att få godkänna våra priser och villkor och avtal innan du går vidare.


Klicka på pilarna till höger för att se avtalen och priser

Klicka sedan i rutorna till vänster för att godkänna dessa

Klicka på "Jag godkänner" för att aktivera Swish.

Du har nu aktiverat Swish på ditt konto.