Testbetalningar

Du kan göra testbetalningar med flera av våra betalsätt. Nedan hittar du information hur du går tillväga.

Handla en vara i din webbutik, gå vidare till kassa. Fyll i nödvändiga uppgifter (du kan använda påhittade uppgifter om du vill).
Klicka dig vidare till betalning med Mondido och välj betalsätt.

Väljer du kortbetalning så kan du gå hit för att hitta testkortsuppgifter. Som utgångsdatum för kort kan du använda ett datum som inte passerat ännu. Du hittar även olika CVV-koder på samma sida som testkorten.

Om du har faktura hittar du testpersoner här