Så kommer du igång med Swish

Om du inte redan gjort det, skapa ett konto hos Mondido. Du måste även fylla i vår Onboarding, säkerställ att du fyller i alla stegen och klickar "Skicka in" på samtliga steg.
Vårt Onboarding Team kommer därefter att kontakta dig.

• För att komma igång med Swish behöver du först ha ett Swish Handel-avtal hos din bank.
  • När du har det klart behöver du se till att din bank sätter Mondido Payments som "Teknisk leverantör".
  • Du behöver sedan ladda upp ett bevis på ditt Swishkonto till Mondido. Det kan t ex vara en skärmdump från din internetbank, en kopia av Swish-avtal eller en skärmdump från ert Swishkonto hos GetSwish. På beviset behöver man kunna se ert Swishnummer, ert företagsnamn och/eller organisationsnummer och bankens namn/logotyp. Detta laddar du upp under Steg 5 i Mondidos Onboarding genom att klicka på "Lägg till fler dokument" nere till höger.
  • När allt ovan är gjort kontaktar du Mondidos Onboarding via ditt Onboardingmail där ni tidigare haft kontakt och meddelar att det är klart.
  • Vårt Onboarding Team kommer därefter att integrera detta på ditt konto och återkomma till dig när det är klart.